CégünkrőlCélkitűzéseinkTermékeinkAjánlatainkÁllatjólétReceptekSajtóHírekMagazinLetöltésekElérhetőség
Magyar Deutsch English Русский
TermékekCégünkről

A Tetrabbit Kft. hagyományos, ketreces és padlós, ún. relaxrabbit állattartással, és magyar nyúlhús kereskedelmével foglalkozó élelmiszeripari vállalkozás.
A négy hazai tulajdonos évek óta a hazai nyúlágazat szervezői (a genetikai háttér, a technológiabiztosítás, az integráció, és az érdekvédelem) területein dolgozik. A vezetőség, ideális csapatmunkájának eredményeként a korábbi vevők megtartásával jelentős új kapcsolatokat épített ki az olasz, a román, és a német piacokon. Az értékesítés folyamatosan biztosítja, hogy a feldolgozott élőállat azonnal, előhűtve, kerüljön a nagykereskedőkhöz.

Partnereikkel folyamatos a kapcsolattartás a tenyészállat-, sperma-, technológiai-, és a közös kutatási program keretében. Minden telepen rutinszerűen működtetik az Állatorvos-tudományi Egyetemmel közösen kidolgozott állatorvosi programot. A Tetrabbit Kft. törekszik minden állatvédelmi, állatjóléti követelmény betartására.
A Fehér Kereszt Állatvédő Ligával együttműködve, szeretnék elérni, hogy további területeken is egyre magasabb szinten tudjanak megfelelni az állatjóléti követelményeknek.
A további célkitűzések között szerepel a telepi munkák hatékonyságának fejlesztése, új gépek vásárlása, az állattenyésztés fajlagos mutatóinak javítása, vezetők és alkalmazottak továbbképzése, saját audit kiépítése és a tanúsító szervezetek folyamatos kontrolljának elérése.
A legfőbb cél, hogy márkázott, ellenőrzött minőségű termék előállítójaként piacvezetővé váljanak.

Fehérkereszt Állatvédő Liga


Profizmus a nyúlketrecben

 

 

 
Cégünkről - Célkitűzéseink - Ajánlataink - Állatjólét - Receptek - Letöltések - Partnereink
©Tetrabbit.hu | minden jog fenntartva