CégünkrőlCélkitűzéseinkTermékeinkAjánlatainkÁllatjólétReceptekSajtóHírekMagazinLetöltésekElérhetőség
Magyar Deutsch English Русский
TermékekCélkitűzéseink

A Tetrabbit Kft Tulajdonosai, vezetői és alkalmazottai elkötelezetten, nap, mint nap azért dolgoznak, hogy a termelési lánc minden lépésekor ellenőrzött termékeikkel megfeleljünk írott és íratlan szabályainknak.

Azon vagyunk, hogy a tőlünk telhető legnagyobb odafigyeléssel szolgáljuk ki partnereink, fogyasztóink igényeit, szavahihető, egészséges termékeinkkel.

Csak így biztosíthatjuk, hogy az előállított kiváló és biztonságos termékeinkkel fogyasztóink elégedettek legyenek, s termelésünk biztosítsa a tulajdonosok, a munkatársak, a partnerek, a társadalom és a környezet érdekeinek egyensúlyát.


- Azon vagyunk, hogy az általunk és a partnereink által felnevelt nyulaknak ne csak tenyésztői, tartói, hanem GAZDÁI legyünk.

- Úgy dolgozunk, hogy állatainkat a szükségleteinek megfelelően tápláljuk, gondozzuk, s őket az életmódjuknak megfelelő módon elhelyezzük. Saját és velünk szerződéses kapcsolatban lévő telepeinken folyó munkát ellenőrizzük, állatjóléti szempontból auditáljuk.

- Tiszteletben tartjuk és elfogadjuk, hogy a fogyasztók jogos igénye az, hogy megbízható helyről, korszerű, az állatok jogait betartó vállalkozások biztosítsák számukra a szükséges élelmiszert, ezért velük folyamatosan kommunikálunk, s keressük azokat a megoldásokat, mely biztosítja az állatok, a fogyasztók és a Termelők megelégedettségét.

- Tudjuk, s így is dolgozunk, hogy saját magunk és gyermekeink felé vállalt kötelezettségünk, környezetünk megóvása, a környezet terhelésének folyamatos csökkentése.

-  Elkötelezettségünk, a vállalkozásunk, s tagjainak jogszerű és etikus működése, a HACCP - irányelv következetes betartása, valamint az IFS rendszer folyamatban lévő bevezetése biztosítja céljaink megvalósítását.

- Szeretnénk mindent megtenni azért, hogy ne csak egy sikeresen teljesítő vállalkozás legyünk, de biztosítsuk a tulajdonosok és az alkalmazottak stabil és megbízható megélhetését.

- Szeretnénk, ha minden nap örömmel látnánk egymást a munkahelyen, mert hisszük, hogy ez meglátszik termékeink minőségén, ez feltétele vevőink kifogástalan kiszolgálásának, továbbfejlődésünknek, jövőnknek.

Fentiek teljesítése napi feladatunk, s elkötelezettségünk!


Baja, 2009-03-17.

Sándor Ferenc
ügyvezető/tulajdonos

 
Cégünkről - Célkitűzéseink - Ajánlataink - Állatjólét - Receptek - Letöltések - Partnereink
©Tetrabbit.hu | minden jog fenntartva